ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

13.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1362
 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Дзундзі В. С.

 
 
 Про надання дозволу на розроблення                 
проєкту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки в оренду
громадянину Дзундзі В. С.
 
 
           Розглянувши заяву громадянина Дзундзи Василя Степановича про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120,  123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 41414192 від 07.04.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл громадянину Дзундзі Василю Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,9932 га, яка знаходиться на вул. Лесі Українки, 32б, село Студінка, для обслуговування адміністративної будівлі.
          2. Зобов’язати громадянина Дзундзу Василя Степановича подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                             Андрій Найда