ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Олександр Челядин

Статус:

Новий проект

Дата:

24.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20
Про надання в оренду очисних споруд позаміському закладу оздоровлення та відпочинку «ЛІМНИЦЯ» Івано-Франківської міської ради  

  
 
Про надання в оренду очисних споруд
позаміському закладу оздоровлення та
відпочинку «ЛІМНИЦЯ» Івано-Франківської
міської ради
 
 
Керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «ЛІМНИЦЯ» Івано-Франківської міської ради від 30.06.2021 №12, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Доповнити перелік майна комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду, без проведення аукціону (перелік другого типу) затверджений рішенням Калуської міської ради від 23.12.2020 №147 «Про затвердження переліку об’єктів, комунальної власності Калуської міської  територіальної громади що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (Перелік другого типу)» таким об’єктом:
  • очисні споруди бази відпочинку «Вістова».
2. Надати в оренду очисні споруди бази відпочинку «Вістова», позаміському закладу оздоровлення та відпочинку «ЛІМНИЦЯ» Івано-Франківської міської ради.
3. Встановити, для позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «ЛІМНИЦЯ» Івано-Франківської міської ради, орендну плату за оренду очисних споруд  в розмірі 1 гривня в рік.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                Андрій Найда