ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

06.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1687
Про надання дозволу на виготовлення  технічної документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянці Дзундзі О.М.


Про надання дозволу на виготовлення                      (_________  сесія  восьмого
технічної документацій  із землеустрою                   демократичного  скликання)
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для ведення особистого селянського господарства
громадянці Дзундзі О.М.
 
    Розглянувши заяву громадянки Дзундзи Оксани Михайлівни, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 118, 121 Земельного Кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
1. Надати громадянці Дзундзі Оксані Михайлівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власнiсть безоплатно для ведення особистого селянського господарства, земельна ділянка площею 0,1200га, розташована в с. Боднарів, Калуського району, Івано-Франківської області.
2. Землевласнику:
2.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
2.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
3. Громадянці Дзундзі Оксані Михайлівні виготовити документацію із землеустрою та подати її у встановленому порядку на затвердження.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                                    Андрій Найда