ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Роман Кузик

Статус:

Новий проект

Дата:

10.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1705
Про затвердження проекту  детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд на вул. Рильського, 39  в м. Калуші.


       Про затвердження проекту
       детального плану території
       для будівництва житлового будинку,
       господарських будівель та споруд
       на вул. Рильського, 39  
       в м. Калуші.
 
 
 
         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1.  Затвердити проект детального плану території площею 0,10 га для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд на вул. Рильського, 39 в м. Калуші.
  2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.
 
 
Міський голова                                                                        Андрій Найда