ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

04.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1893
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється  громадянину Присяжнюку Л. Г.

  
Про надання дозволу на виготовлення                 
проекту землеустрою щодо відведення              
земельної ділянки цільове призначення
якої змінюється  громадянину Присяжнюку Л. Г.
 
 
 
         Розглянувши заяву громадянина Присяжнюка Леоніда Григоровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 13.09.2021 № 822 «Про затвердження проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва багатоквартирного житлового будинку з комерційними приміщеннями на вул. Олени Пчілки, 57 в м. Калуші», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл громадянину Присяжнюку Леоніду Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) площею 0,1807 га (кадастровий номер 2610400000:10:004:0104), яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 57, м. Калуш.
           2. Зобов’язати громадянина Присяжнюка Леоніда Григоровича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.
            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                               Андрій Найда