ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

04.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1895
Про надання дозволу розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ      

 
Про надання дозволу розроблення                             
проекту землеустрою щодо відведення           
земельної ділянки у постійне користування                            
ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ
ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                    
 
 
              Розглянувши заяву ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ про надання дозволу розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:     
             1. Дати дозвіл ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,6000 га, яка знаходиться в районі вулиці Глібова, місто Калуш для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції.
          2. Зобов’язати ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                             Андрій Найда