ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

30.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2011
Про виключення з переліку земельної ​​​​​​​на земельних торгах (аукціонах), надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ГО «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО»

  Про виключення з переліку земельної
на земельних торгах (аукціонах),
надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в постійне користування
ГО «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА
ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО»
 

          Розглянувши заяву ГО «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 92, 123, 134  Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 30.08.2018 № 1766 «Про затвердження проекту детального планування території обмеженої вул. Малицької, вул. Ринкова та вул. Олени Пчілки в м. Калуші», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
              1. Виключити п. 4 додатку до рішення  Калуської міської ради від 25.01.2018 № 1366 «Про перелік земельних ділянок, що пропонуються для продажу на земельних торгах (аукціонах), надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
            2. Дати дозвіл ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,7000 га, яка знаходиться в районі вулиці Драгоманова, місто Калуш, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами. 
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
            
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА