ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

На розгляд наступної чергової сесії

Дата:

02.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2044
 Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки громадянину Слободяну Р. М.

 Про затвердження  проекту землеустрою  
щодо відведення та надання в оренду  
земельної ділянки
громадянину Слободяну Р. М.
 
               Розглянувши заяву громадянина Слободяна Романа Михайловича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126, 186-1 Земельного кодексу України, беручи до витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-2611933402021 від 09.06.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Слободяну Роману Михайловичу для обслуговування частини нежитлової будівлі корівника, яка знаходиться на вул. Б. Хмельницького, 16 ж в с. Тужилів (код КВЦПЗ:01.13.).
  2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Слободяну Роману Михайловичу земельну ділянку площею 0,1571 га (кадастровий номер: 2622888201:01:004:0088), на вул. Б. Хмельницького, 16 “ж” в с. Тужилів для обслуговування частини нежитлової будівлі корівника (код КВЦПЗ: 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення).
  3. Встановити ставку орендної плати 12 (дванадцять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  4. Зобов’язати громадянина Слободяна Романа Михайловича в місячний термін укласти договір оренди землі та подати його на державну реєстрацію.
  5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
  6. Землекористувачу:
           6.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
           6.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  1. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                       Андрій НАЙДА