ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

На доопрацювання

Дата:

04.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1889
Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Федоляку Т. В.

 
Про надання дозволу на розроблення    
проєкту землеустрою щодо відведення  
земельної ділянки в оренду
гр. Федоляку Т. В.
 
           Розглянувши заяву громадянина Федоляка Тараса Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг Інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, номер запису про право власності: 16780759 від  06.10.2016, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл громадянину Федоляку Тарасу Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0063 га, яка знаходиться на провулку Шкільному, 8, м. Калуш, для обслуговування нежитлового приміщення.
           2. Зобов’язати громадянина Федоляка Тараса Васильовича подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА           

 

ДОДАТКИ

1 Федоляк, пов. Шкільний, 8.pdf Переглянути