ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

15.03.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 217
Про відмову у затвердженні  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Чернюк Г. Т.

 
 
Про відмову у затвердженні  проекту    
землеустрою щодо відведення  земельної      
ділянки цільове призначення якої змінюється
гр. Чернюк Г. Т.
 
 
            Розглянувши заяву громадянки Чернюк Галини Терентіївни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги службову записку управління архітектури та містобудування Калуської міської ради від 17.02.2022 № 032-03/56, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
             1. Відмовити громадянці Чернюк Галині Терентіївні у проекті землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель наданих для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) в землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0249 га, кадастровий номер 2610400000:12:005:0012, яка знаходиться  на вул. Винниченка,17а, м. Калуш, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 03.07), у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації.
             2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА