ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

На розгляд наступної чергової сесії

Дата:

12.04.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 240
Про скасування рішення, затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва гр. Кобльовському І.В.

  
Про скасування рішення,                     
затвердження проєктів землеустрою    
щодо відведення земельних ділянок                
в оренду для городництва
гр. Кобльовському І.В.
        
            Розглянувши заяви громадянина Кобльовського Ігоря Васильовича та проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
           1. Скасувати рішення Пійлівської сільської ради №129-31/2020 від 24.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду» стосовно громадянина Кобльовського Ігоря Васильовича.
           2. Затвердити громадянину  Кобльовському Ігорю Васильовичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати в оренду терміном на 7 (сім) років земельну ділянку (кадастровий номер 2622885201:01:002:0294) для городництва (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі водного фонду) орієнтовною площею 0,0160 га в с.Пійло Калуського району.
           3. Затвердити громадянину  Кобльовському Ігорю Васильовичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати в оренду терміном на 7 (сім) років земельну ділянку (кадастровий номер 2622885201:01:002:0293) для городництва (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі водного фонду) орієнтовною площею 0,0520 га в с.Пійло Калуського району.
 4. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
           5. Зобов’язати громадянина  Кобльовського Ігоря Васильовича в місячний термін укласти договори оренди земельних ділянок та подати їх на державну реєстрацію.
          6. Після реєстрації  договорів оренди земельних ділянок внести зміни в земельно-кадастрові документи.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 
 

Мiський голова                                                                    Андрій НАЙДА