ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

17.05.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 283
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Федоріву Б. І.

Про надання дозволу на проведення    
експертної грошової оцінки
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення гр. Федоріву Б. І.
                                      
              Розглянувши заяву громадянина Федоріва Богдана Івановича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного кодексу України, рішенням Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 28.03.2022 року у справі № 345/271/22, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 44199458 від 28.09.2021 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
1. Дати дозвіл громадянину Федоріву Богдану Івановичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0733 га (кадастровий номер 2610400000:08:003:0020), яка знаходиться  на вул. Молодіжна, 4а, м. Калуш, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15).
2. Доручити міському голові укласти із громадянином Федорівом Богданом Івановичем договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА