ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

21.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 351
Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки ФГ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»

 
 
Про затвердження технічної  документації 
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки та надання в оренду
земельної ділянки ФГ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»
 
 
 

             Розглянувши заяву ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та технічну документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України від 24.03.2022 № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України,  Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО»   технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 2,6300 га, яка знаходиться на території села Вістова, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
             2. Надати в оренду терміном на 1 (один) рік (без права поновлення договору оренди землі) ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ПРОГРЕС ТЕМП АГРО» земельну ділянку площею 2,6300 га, яка знаходиться на території села Вістова, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.    
        3. Укласти договір оренди на земельну ділянку  та подати на Державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.
              4. Встановити розмір орендної плати 8 (вісім) відсотків від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.
             5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
             6.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський  голова                                                                            Андрій НАЙДА                 

ДОДАТКИ

1 Прогрес Темп Агро.pdf Переглянути
2 Прогрес Темп Агро(1).pdf Переглянути