ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

23.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 352
Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки ТОВ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ»


Про затвердження технічної  документації   
із землеустрою щодо інвентаризації    
земельної ділянки та надання в оренду
земельної ділянки ТОВ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ»
 
 
 

             Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та технічну документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України від 24.03.2022 № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 123, 124, 125 Земельного кодексу України,  Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ»  технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 6,8079 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Бабин-Зарічний, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
             2. Надати в оренду терміном на 1 (один) рік (без права поновлення договору оренди землі) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ГАЛИЧ-ІФ» земельну ділянку площею 6,8079 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Бабин-Зарічний, Калуський район, Івано-Франківська область, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  
             3. Укласти договір оренди на земельну ділянку  та подати на Державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.
             4. Встановити розмір орендної плати 8 (вісім) відсотків від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.
             5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
             6.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський  голова                                                                            Андрій НАЙДА                 

ДОДАТКИ

1 Галич Агро Іф.pdf Переглянути