ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Богдан Грущак

Статус:

Новий проект

Дата:

22.07.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 401
         Про передачу виконаних робіт об′єкта незавершеного будівництва та функцій замовника будівництва по об′єкту«Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області» - І, ІІ черга Комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради

            Про передачу виконаних робіт об′єкта
незавершеного будівництва та функцій
замовника будівництва по об′єкту
«Реконструкція аварійної ділянки водопроводу
від ВНС ІІ підйому до камери переключення
на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області»
- І, ІІ черга Комунальному підприємству
«Калуська енергетична Компанія»
Калуської міської ради
 
 
 
               Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою завершення реконструкції аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Передати функції замовника будівництва по об’єкту «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші                Івано-Франківської області» - І,ІІ черга від Управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради (Богдан Грущак) до Комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук).
2. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури міської ради (Богдан Грущак) спільно з Комунальним підприємством «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук) у двотижневий термін з моменту прийняття цього рішення в установленому порядку створити комісію з передачі функцій замовника та забезпечити в установленому порядку передачу до Комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук) функцій замовника об'єкта, зазначеного у             пункті 1 цього рішення.
3. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури міської ради (Богдан Грущак) передати Комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук) виконані роботи незавершеного будівництва, а саме:
3.1. «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області» - І черга, вартістю -    4 140 833,74 грн.(чотири мільйони сто сорок тисяч вісімсот тридцять три грн. 74коп.);
            3.2. «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м.Калуші Івано-Франківської області» - ІІ черга, вартістю -           3 734 387,51грн.(три мільйони сімсот тридцять чотири тисячі триста вісімдесят сім грн. 51коп.).
 4. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури міської ради (Богдан Грущак) забезпечити передачу Комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук):
- оригінал наявної проектно-кошторисної документації за робочим проектом: «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області» згідно експертного звіту  № 09-0229-19 від 25.06.2019р.
-  копії договорів з виконавцями робіт;
- фінансової документації та копій актів виконаних робіт по понесених витратах на реконструкцію і будівництво об'єкта, виконавчої документації та інші документи, що стосуються його реконструкції.
- дозвільні документи на будівельні роботи.
              5. Суб’єктам, вказаним в пункті 1 та 3  цього рішення, в двотижневий термін після прийняття рішення внести відповідні зміни в облікові документи.
              6. Комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради (Петро Шевчук) забезпечити завершення робіт та введення об’єкта будівництва «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області» - І,ІІ черга в експлуатацію згідно чинного законодавства України.
              7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Наталію Кінаш.
 
 
 
            Міський голова                                                                                        Андрій НАЙДА