ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

12.08.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 442
Про надання дозволу на виготовлення технічних  документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок ФГ «ЛЮКС БЕРРІ», ФОП Багринівському А. В.

 
 
Про надання дозволу на виготовлення     
технічних  документацій із землеустрою 
щодо інвентаризації земельних ділянок
ФГ «ЛЮКС БЕРРІ», ФОП Багринівському А. В.
 
 

             Розглянувши заяви ФГ «ЛЮКС БЕРРІ», ФОП Багринівського А. В. про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України від 24.03.2022 № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стан», Земельним кодексом України,  постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:
            1. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
             1.1. орієнтовною площею 18,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Студінка, Калуського району, Івано-Франківської області ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЛЮКС БЕРРІ»;
             1.2. орієнтовною площею 30,0000 га яка знаходиться на території міста Калуша, Івано-Франківської області (район мікрорайону Підгірки-Хотінь) підприємцю Багринівському Андрію Володимировичу.
             2.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський  голова                                                                       Андрій НАЙДА