ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Олександр Челядин

Статус:

На доопрацювання

Дата:

23.08.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 464
Про пропозицію щодо укладення договору міни квартир

 
Про пропозицію щодо укладення
договору міни квартир
 
 
 
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільний кодексом України, розглянувши звернення Медведя Петра Володимировича, враховуючи рекомендації постійної комісії питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Попередньо прийняти пропозицію Медведя Петра Володимировича про укладення договору міни з Калуською міською територіальною громадою щодо квартир комунальної власності за адресою: м. Калуш, вул. Івана Франка, 2, кв. 1; м. Калуш, вул. Івана Франка, 2, кв. 4. з умовами визначеними в п. 2 цього рішення.
 
  1. Визначити вимоги до квартир, що можуть бути пропоновані для розгляду щодо укладення договору міни на квартири комунальної власності визначені в п. 1 цього рішення:
  • розташовані в місті Калуші;
  • площа квартир не може бути меншою ніж 61,0 кв.м для розгляду щодо укладення договору міни на квартиру №4 та 39,0 кв.м для  розгляду щодо укладення договору міни на квартиру №1;
  • квартири розташовані на першому поверсі житлового будинку;
  • відповідність санітарно-технічним нормам.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 Міський голова                                                          Андрій НАЙДА