ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Юрій Рекунов

Статус:

Новий проект

Дата:

27.09.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 566
Про Програму здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2023 рік         

Про Програму здійснення
Калуською міською радою внесків
до статутних капіталів комунальних
 підприємств на 2023 рік                                                          
 
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.71,91 Бюджетного кодексу України, враховуючи лист висновки постійної комісії  міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити Програму здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2023 рік (додається).
  2. Визначити управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) головним розпорядником і виконавцем Програми.
  3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) в кінці поточного року звітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2023 рік. 
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
 
 
Міський голова                                                                                               Андрій НАЙДА