ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

На доопрацювання

Дата:

02.12.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 702
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП Волковецькому С. М.

   
 
 
Про надання дозволу на розроблення                   (_________  сесія  восьмого
проекту землеустрою щодо відведення                демократичного  скликання)
земельної ділянки в оренду
ФОП Волковецькому С. М.
 
 
           Розглянувши заяву підприємця Волковецького Степана Михайловича (від 15.11.2022 вх. № 939608) про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (номер запису про право власності/довірчої власності: 47707654 від 29.08.2022 року), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл підприємцю Волковецькому Степану Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 2,8526 га, яка знаходиться на вул. Галицька,97б, село Боднарів, Калуського району, Івано-Франківської області для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
            2. Підприємцю Волковецькому Степану Михайловичу подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА