ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

13.12.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 743
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «СЕМАРГЛА»

 
 
Про надання дозволу на розроблення   
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду
ТОВ «СЕМАРГЛА»
 
 
           Розглянувши заяву ТОВ «СЕМАРГЛА» про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів», постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕМАРГЛА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 2,0844 га, яка знаходиться в районі вул. Промислова, м. Калуш, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
            2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕМАРГЛА» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА           

 

ДОДАТКИ

1 Семаргла.pdf Переглянути