ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир МЕЛЬНИК

Статус:

Новий проект

Дата:

15.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 218
Про укладення договору про добровільне відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земельної ділянки з ДП «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-Україна» великобританської компанії «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-ЛТД»

   
Про укладення договору                                
про добровільне відшкодування                      
безпідставно збережених коштів
за використання земельної ділянки
з ДП «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-Україна»
великобританської компанії
«СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-ЛТД»
 
Розглянувши лист ДП «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-УКРАЇНА» великобританської компанії «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-ЛТД» від 01.02.2023           (вх. № 1024/02-15/20) з протоколом розбіжностей до договору про добровільне відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земельної ділянки комунальної власності, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
1. Укласти з ДП «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-УКРАЇНА» великобританської компанії «СІЛІКА-ПЛЕНЕТ-ЛТД» договір про добровільне відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земельної ділянки комунальної власності площею 3,9143 га з кадастровим номером 2610400000:02:001:0022, що знаходиться за адресою: вул. Заводська, 12, м. Калуш, з урахуванням протоколу розбіжностей до вказаного договору.
2. Доручити міському голові підписати договір про добровільне відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земельної ділянки комунальної власності.
  1. . Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА