ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Новий проект

Дата:

14.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 293
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам Шинкарю Р. Д. та Гурману М. М.

Про надання дозволу на розроблення                   (_________  сесія  восьмого
проекту землеустрою щодо відведення                демократичного  скликання)
земельної ділянки в оренду
громадянам Шинкарю Р. Д.
та Гурману М. М.
 
 
           Розглянувши заяву громадян Шинкаря Романа Дмитровича та Гурмана Миколи Миколайовича (від 22.03.2023 вх. № 2126761) про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна (реєстраційний номер майна: 12964418 від 04.04.2012 року), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл громадянам Шинкарю Роману Дмитровичу та Гурману Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,4035га, яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 18а,  село Тужилів, Калуського району, Івано-Франківської області, для обслуговування корівника (для іншого сільськогосподарського призначення).
             2. Громадянам Шинкарю Роману Дмитровичу та Гурману Миколі Миколайовичу подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА