ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Анатолій Топоров

Статус:

Новий проект

Дата:

12.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 392
Про  роботу управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради


 
 
    Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до плану роботи Калуської міської ради на І півріччя 2023 року, заслухавши звіт начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради за 2022 рік, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради, міська рада
 
 ВИРІШИЛА: 

            Інформацію про роботу  управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради за 2022 рік взяти до відома (додається).
 
 
 
 
 
Міський голова                                                               Андрій НАЙДА   
 
 
Звіт
про роботу Управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради за 2022 рік
 
Управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (далі - Управління) утворене Калуською міською радою є структурним підрозділом Калуської міської ради, підзвітним і підконтрольним Калуській міській раді та міському голові.
Управління здійснює функції замовника з нового будівництва, розширення, реконструкції та технічного переоснащення підприємств, будівель і споруд, ремонту житла, об’єктів соціальної сфери і комунального призначення та благоустрою, також реставрації пам’яток архітектури та містобудування (надалі іменується «будівництво»), на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади, які фінансуються з державного, обласного, місцевого бюджетів та інших джерел.
Основними завданнями управління є:
1. Забезпечення реалізації державної політики у галузі будівництва та ефективне використання капітальних вкладень, що спрямовуються на цю мету;
2. Сприяння впровадженню у будівництво передових технологій, прогресивних проектних рішень, застосування нових будівельних матеріалів, конструкцій та виробів.
Управління, відповідно до покладених на нього завдань:
-  Готує пропозиції з питань будівництва і подає їх на розгляд міської ради;
- Складає переліки проектів будов, титульні списки будов та проектно- вишукувальних робіт і подає їх на затвердження в установленому порядку;
- Забезпечує в установленому порядку своєчасне і в повному обсязі фінансування проектно-вишукувальних робіт і будівництва об'єктів відповідно до титульних списків будов та укладених договорів;
- Приймає і перевіряє комплектність одержаної від науково-дослідних та проектних організацій проектно-кошторисної документації, забезпечує проведення її державної експертизи, погодження і затвердження в установленому порядку та передає будівельним організаціям для здійснення будівництва;
- Укладає з будівельними організаціями відповідні договори згідно чинного законодавства України;
- Здійснює технічний нагляд за будівництвом, контроль за відповідністю обсягів та якості виконаних робіт проектам, технічним умовам і стандартам;
- Бере участь у прийнятті в експлуатацію об’єктів, що належать до класу наслідків СС-2, СС-3 та оформляє акт готовності до експлуатації для видачі інспекцією сертифіката відповідності;
- Перевіряє подані до оплати документи підрядних, постачальних, проектних, розвідувальних та інших організацій щодо виконання робіт, поставки продукції та надання послуг.
 
Управлінням виконано робіт по об’єктах будівництва на суму                    2 069,00 тис. грн. в тому числі :
-Державний бюджет     –      640,20     тис. грн.
-Обласний бюджет        –       61, 50    тис. грн.
-Місцевий бюджет        –   1 367,30    тис. грн.
 
 
 
 
в тому числі по Програмах:
-«Реконструкція та будівництво мереж водопостачання Калуської міської територіальної громади на 2021-2022 роки»  на суму  - 125,4 тис. грн.
- «Охорони навколишнього природного середовища на 2020-2022 роки» на суму – 61,50 тис. грн.
 
Порівняльна таблиця фінансування з міського, обласного та державного бюджету 
по об'єктах 2021-2022 роках
 

 
Згідно закону України «Про публічні закупівлі» Управлінням проведено публічні закупівлі в системі «PROZORO»:
-    3  процедури спрощених закупівель.
           -    1  процедура  відкритих торгів
40  закупівель без використання електронної системи.
 
 
Управлінням в 2022році  проведено будівельні роботи
 
1. «Капітальний ремонт спортивного майданчика з встановленням спортивного комплексу Калуського ліцею №2 на проспекті Лесі Українки,11 в м. Калуш Івано-Франківської області» - вартість будівництва – 712,2 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму –  79,0 тис.грн.
2. «Капітальний ремонт майданчика у м. Калуш  (Івано – Франківська обл., Калуський район м.Калуш, вулиця Євшана, 3 - вартість будівництва –             93,9 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму –  40,4 тис.грн.
3. «Капітальний ремонт майданчика у м. Калуш  (Івано – Франківська обл., Калуський район м.Калуш, вулиця Рубчака, 2)» - вартість будівництва –            93,7 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму–  17,0 тис.грн.
4. «Капітальний ремонт спортивного майданчика   м. Калуш (Івано – Франківська обл., Калуський район., м.Калуш, вулиця Рубчака)» - вартість будівництва – 779,6 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму –               103,5 тис.грн.
 
5. «Капітальний ремонт побутового приміщення на території Калуського ліцею №6 на вул. Стуса, 13 в м.Калуш Івано-Франківської області» - вартість будівництва – 939,3 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму –      400,3 тис.грн.
6. «Реконструкція аварійної ділянки водопроводу від ВНС ІІ підйому до камери переключення на вул. Ринковій в м. Калуші Івано-Франківської області» - ІІ черга - вартість будівництва – 3 859,7 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму – 125,4 тис.грн.
7. «Капітальний ремонт трубопроводу перекачки фільтрату з полігону ТПВ в м.Калуш Івано-Франківської області» - вартість будівництва - 292,8 тис.грн ,виконано робіт в 2022р. на суму – 271,0 тис.грн.
8. «Капітальний ремонт системи опалення в будівлі на вул. Січинського,2 в м.Калуш Івано-Франківської області (підготовка до проведення опалювального сезону)» вартість будівництва – 299,9 тис.грн, виконано робіт в 2022р. на суму – 297,8 тис.грн.
9. «Капітальний ремонт приміщення сантехнічного вузла (І поверх) на вул. Шептицького ,2 в м.Калуш» - вартість будівництва 49,4 тис.грн, виконано робіт в 2022р. на суму –  49,1 тис.грн.
10. «Капітальний ремонт декоративної стіни на майдані Шептицького в м.Калуші Івано-Франківської області» - вартість будівництва – 75,8 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму– 17,5 тис. грн.
11. «Капітальний ремонт тераси та водостічної  системи ЗДО «Сонечко» на вул. Володимира Івасюка,13 в с.Копанки Калуської МТГ Івано-Франківської області» - вартість будівництва – 164,0 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму– 20,8 тис.грн.
12. «Капітальний ремонт приміщення третьої патрульної роти патрульного батальйону в/ч 1241 НГУ по вул.Тихого,8 в м.Калуш   Івано-Франківської області» - вартість будівництва – 654,2 тис.грн. в тому числі виконано робіт в 2022р. на суму – 494,7 тис.грн.
 
Управлінням в 2022році  проведено проектні  роботи
 
1. «Капітальний ремонт внутрішніх мереж електропостачання в будівлі по м-ні Шептицького в м.Калуш Івано-Франківської області» - 50,0 тис.грн.
      2. «Реконструкція ФАП під амбулаторію без зміни  зовнішніх геометричних розмірів по вул. Галицька,66 в с.Боднарів Калуської МТГ Івано-Франківської області» 31,0 тис.грн.
 
     3. «Реконструкція мостового переходу в межах існуючих габаритів на вул. Могильницького в м.Калуш Івано-Франківської області» – 10,0 тис.грн. (сертифікат)
 
 
 
Начальник управління                                                                       Юрій ТОКАРУК