ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ярослав МОРОЗ

Статус:

Новий проект

Дата:

28.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 519
Про надання дозволу КНП«Калуська ЦРЛ»на укладення кредитного договору

Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про публічні закупівлі», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області» та виконання ним поставлених завдань, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області" на укладання кредитного договору з банківською установою в сумі, що не перевищує 31 700 000 грн. спрямованого для придбання обладнання – комп’ютерного томографа.
2. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області" укласти з банківською установою кредитний договір для придбання обладнання комп’ютерного томографа та договір застави, з додержанням наступних істотних умов кредитного договору:
2.1. Мета кредитування: придбання обладнання - комп’ютерного томографа.
2.2. Сума кредиту: не більше 31 700 000 грн (тридцять один мільйон сімсот тисяч гривень 00 копійок);
2.3. Строк кредиту : до 5 років;
2.4. Процентна ставка: на умовах Державної програми «Доступні кредити 5-7-9 %».
2.5. Забезпечення кредиту: застава майна - комп’ютерного томографа, яке буде придбано за кредитні кошти на підставі укладеного кредитного договору.
3. Дозволити комунальному некомерційному підприємству "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області" здійснювати оплату за кредитними зобов’язаннями за рахунок власних коштів та коштів з інших джерел, не заборонених чинним законодавством України.
4. Комунальному некомерційному підприємству "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області" забезпечити страхування, належне утримання та експлуатацію, ремонт та технічне обслуговування майна, яке є предметом застави.
5. Встановити, що Калуська міська рада:
5.1. У разі відсутності коштів у комунального некомерційного підприємства "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області" для оплати кредитних зобов’язань, бере на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Наталію Кінаш та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
 
 
 
Міський голова                                                           Андрій НАЙДА