ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

17.08.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 632
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  цільове призначення якої змінюється із земель наданих для городництва у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та надання земельної ділянки в оренду гр. Борачок Н.Б.

 
            Розглянувши заяву громадянки Борачок Наталії Богданівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для городництва у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (реєстраційний номер 2219654 від 12.07.2023 року) та проект землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 20, 36, 40, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги Витяг з містобудівної документації, наданий управлінням архітектури та містобудування Калуської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології міська рада             
ВИРІШИЛА:
1. Припинити договір оренди землі (номер запису про інше речове право: 33851630 від 24.10.2019 року) укладений між Калуською міською радою та громадянкою Борачок Наталією Богданівною на земельну ділянку площею 0,1137 га, яка знаходиться в районі вулиці Братів Дяченків, 2 в м.Калуші для городництва (код КВЦПЗ 01.07).
2. Затвердити громадянці Борачок Наталії Богданівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для городництва (код КВЦПЗ 01.07) у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) в оренду.
 
3. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер 2610400000:15:006:0044) площею 0,1137 га в районі вулиці Братів Дяченків, 2 в м.Калуші із земель наданих для городництва у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) в оренду громадянці Борачок Наталії Богданівні.
4. Надати в оренду терміном на 5 (пять) років громадянці Борачок Наталії Богданівні земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:15:006:0044) площею 0,1137 га в районі вулиці Братів Дяченків, 2 в м.Калуші у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01).
5. Зобов’язати громадянку Борачок Наталію Богданівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
6. Землекористувачу земельної ділянки:
6.1. За наявності сервітутів, передбачених ст.99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
6.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
7. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
  
 
Мiський голова                                                                           Андрій НАЙДА