ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

09.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 953
Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки в оренду для городництва гр. Оголоб’як А. В.

               Розглянувши заяву від 25.09.2023 (вх. №2237740) громадянки Оголоб’як Анни Вікторівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду та технічну документацію, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 93, 116, 122, 124, 126, 186 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для городництва громадянці Оголоб’як Анні Вікторівні, яка знаходиться в м. Калуш в районі вулиці Гонти, 4 (код КВЦПЗ: 01.07.).
  2. Надати в оренду терміном на 7 (сім) років громадянці Оголобяк Анні Вікторівні земельну ділянку площею 0,0543 га (кадастровий номер: 2610400000:29:004:0011), в м. Калуш в районі вулиці Гонти, 4, для городництва (код КВЦПЗ: 01.07.).
  3. Громадянці Оголоб’як Анні Вікторівні в місячний термін укласти договір оренди землі та  вжити заходів для проведення реєстрації права оренди відповідно до вимог законодавства України.
  4. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
  5. Землекористувачу:
           5.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    
           5.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                       Андрій НАЙДА