ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

12.01.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Тимків Н.В.

  
          Розглянувши заяву (вх.№2244669 від 01.12.2023 року) громадянки Тимків Наталії Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
 
ВИРІШИЛА:
1. Дати громадянці Тимків Наталії Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5000 га в районі вулиці Павлика, 29 в м.Калуші в оренду для городництва.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА