ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Соколовський Юрій Володимирович

Статус:

На доопрацювання

Дата:

12.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 97
Про надання дозволу комунальному підприємству «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на отримання кредиту для придбання техніки та обладнання 


 
Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про публічні закупівлі», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань в інтересах Калуської міської територіальної громади,   враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики та з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код за ЄДРПОУ 34519595) на отримання кредиту та укладення кредитного договору з АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280) в сумі, що не перевищує 11 387 000 грн. (одинадцять мільйонів триста вісімдесят сім тисяч грн. 00коп.) на придбання техніки та обладнання терміном до 5 років від дати підписання кредитного договору.
2. Усі істотні умови кредитної операції (фактичну суму кредиту, термін, майно, що купується та передається в заставу, розмір власного внеску, розмір плати за користування кредитом (відсоткова ставка та комісії банку, інше) затвердити окремим рішенням Калуської міської ради.
3. Комунальному підприємству «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.
4.Уповноважити директора комунального підприємства «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на підписання кредитного договору та договору застави, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «УКРГАЗБАНК».
5. Дозволити комунальному підприємству «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ спрямовувати кошти отримані на збільшення статутного капіталу підприємства для сплати платежів за кредитним договором.
6. Цим рішенням визначити, що Калуська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Калуської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.
7. Фінансовому управлінню Калуської міської ради забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «КАЛУШАВТОДОР» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного кредитного договору.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
 
         Міський голова                                                  Андрій НАЙДА