ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.09.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1807
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.08.2018 «Про співфінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  27.09.2018    №  1807
                                                                                                                      м.Калуш
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.08.2018
«Про співфінансування інвестиційних програм і проектів
регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за
рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році»
 
 
  (сорок  шоста  сесія сьомого демократичного скликання)
        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у місті Калуші, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Пункт 1 рішення міської ради від 30.08.2018 «Про співфінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році»  викласти в наступній редакції:
при відборі регіональною комісією з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів  регіонального розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації, передбачити у місцевому бюджеті на 2019 рік кошти для співфінансування інвестиційного проекту у місті Калуші, що може реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків від загальної вартості об’єктів, а саме: «Капітальний ремонт вул. Окружна в м. Калуші Івано-Франківської області. Перерахунок кошторисної документації» - 5532,800 тис. грн.  
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
      
 
Міський  голова                                                                       Ігор Матвійчук