ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.09.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1836
Про затвердження  технічної  документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Любенку Р. Я.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

від  27.09.2018    №  1836
                                                                                                                      м.Калуш
Про затвердження  технічної  документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) підприємцю Любенку Р. Я.
 
  (сорок  шоста  сесія сьомого демократичного скликання)
            Розглянувши заяву підприємця Любенка Романа Ярославовича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер витягу: 22070535 від 04.03.2009 року, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-2603904022018 від 04.09.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
              1. Затвердити підприємцю Любенку Роману Ярославовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Промислова, 1а,  для розміщення виробничої бази.
             2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцю Любенку Роману Ярославовичу земельну ділянку площею 1,0337 га (кадастровий номер 2610400000:02:001:0134), на вул. Промислова, 1а, для розміщення виробничої бази (код КВЦПЗ:11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
              3. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
              4. Зобов’язати підприємця Любенка Романа Ярославовича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
             5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
             6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
             7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                       Ігор Матвійчук