ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.10.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1883
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду ТзДВ «КАРПАТНАФТОБУД»


УКРАЇНА

                 КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

від  25.10.2018    №  1883
 

Про надання дозволу на розроблення  
проекту землеустрою  щодо відведення  
земельної ділянки в оренду
ТзДВ «КАРПАТНАФТОБУД»
 
м.Калуш
(сорок  сьома  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 
           Розглянувши заяву ТзДВ «КАРПАТНАФТОБУД» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 2832711 від 09.10.2013 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАРПАТНАФТОБУД» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,5304 га, яка знаходиться на вулиці Козоріса, 2, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
            2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            3. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАРПАТНАФТОБУД» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
              4. Доручити комісії з відшкодування Калуській міській раді збитків, завданих користуванням земельними ділянками комунальної власності територіальної громади міста Калуша без правовстановлюючих документів, розглянути питання про визначення та відшкодування збитків завданих користуванням земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Калуша площею 0,5304 га, яка знаходиться на Козоріса, 2, без правовстановлюючих документів ТзДВ «КАРПАТНАФТОБУД».
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук