ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.10.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1878
Про  звернення   Калуської міської ради до ТОВ «Відродження-2011».

 
 УКРАЇНА
                    КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  25.10.2018    №  1878
                                                                                                                     
Про  звернення  Калуської міської ради до ТОВ «Відродження-2011» м.Калуш
(сорок  сьома  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
  
Враховуючи протокольні доручення, висловлені на пленарному засіданні сорок четвертої сесії міської ради 30.08.2018р., відповідно до Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       Схвалити та направити звернення Калуської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю «Відродження-2011» щодо громадського обговорення змін до договору купівлі-продажу приміщення кінотеатру «Відродження» (звернення додається).
 
  
Міський голова                                                    Ігор Матвійчук
 
 
 
Директору         
ТОВ «Відродження-2011»
Кілко І.Р.           
  
 
ЗВЕРНЕННЯ
 
 В 2010 році Калуською міською радою з аукціону було продано приміщення кінотеатру «Відродження». Покупець ТОВ «Відродження-2011» згідно договору купівлі-продажу взяв на себе зобов’язання зберегти цільове призначення об’єкта (використання під кінотеатр) і розпочати демонстрацію фільмів з 01.01.2011 р., також утримання об’єкта та прилеглої території в належному санітарному стані. В 2013 році ТОВ «Відродження-2011» придбало у власність земельну ділянку площею 0,3448 за адресою: м.Калуш, площа Героїв, 16.
На сьогоднішній день ТОВ «Відродження-2011» не виконало покладені на нього обов’язки:  кінотеатр не тільки не запрацював у зазначені терміни, а і саме приміщення напівзруйноване, прилегла територія знаходиться в неналежному стані. Такий стан речей викликає занепокоєння та обурення громадськості міста. Зокрема, в серпні 2018 року було підтримано дві електронні петиції щодо недопущення зміни цільового призначення зазначеної земельної ділянки та щодо повернення кінотеатру «Відродження» у власність міста. За вісім років ТОВ «Відродження-2011» не здійснило ніяких кроків для відновлення роботи кінотеатру  в центрі міста Калуша.
 
Враховуючи вищенаведене, відповідно до статті 188 Господарського кодексу України щодо Порядку зміни та розірвання господарських договорів, пропонуємо Вам взяти участь у громадському обговоренні змін до договору купівлі-продажу ВМХ № 021678 від 21.07.2010р., яке відбудеться 15 листопада 2018 р. в залі засідань виконкому Калуської міської ради (м.Калуш, вул.І.Франка,1).  Пропозиції громадських обговорень будуть вважатися пропозиціями територіальної громади м.Калуша в особі Калуської міської ради  щодо внесення змін чи розірвання вищевказаного договору.
Нагадуємо, що відповідно до п.3 ст.188 ГКУ Ви повинні у двадцятиденний термін, після одержання вищевказаної пропозиції, надати відповідь про результат її розгляду. В іншому випадку Калуська міська рада змушена буде подати судовий позов на вирішення даного питання (п. 4 ст. 188 ГКУ).
 
Прийнято на сорок сьомій сесії Калуської міської ради 25.10.2018р.