ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.12.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2053
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сімці О. І.


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  27.12.2018    №  2053
                                                                                                                     
Про надання дозволу на виготовлення                
технічної документації із землеустрою               
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сімці О. І.
 
м.Калуш
(п’ятдесят перша  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
   
           Розглянувши заяву громадянина Сімки Ореста Івановича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 6123156 від 23.06.2014 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл громадянину Сімці Оресту Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,0404га, яка знаходиться на вул. Писарська, 36, для розміщення та  обслуговування виробничих приміщень.
           2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             3. Рекомендувати громадянину Сімці Оресту Івановичу у власності якого перебувають об’єкти нерухомого майна, розміщені на земельній ділянці площею 0,0404 га, на вул. Писарська, 36 присвоїти окремий адресний номер.
           4. Зобов’язати громадянина Сімку Ореста Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                Ігор Матвійчук