ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.12.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2058
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури  громадянину Пилипіву С. Б.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  27.12.2018    №  2058
                                                                                                                     
Про затвердження  проекту землеустрою                        
щодо відведення  земельної ділянки,                                                
цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної
та ринкової інфраструктури  громадянину Пилипіву С. Б.
 
м.Калуш
(п’ятдесят перша  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
   
           Розглянувши заяви громадянина Пилипіва Сергія Богдановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 42, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 30.08.2018 року №1764, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 15.11.2018 р. №11002/82-18 виданий ГУ Держгеокадастру у Київській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити громадянину Пилипіву Сергію Богдановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на пр. Л. Українки, 34 в межах м.Калуша.
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0922 га, кадастровий номер 2610400000:10:004:0012, яка знаходиться на пр. Л.Українки,34 із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01.) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10.) громадянину Пилипіву Сергію Богдановичу.
          3. Землевласнику земельної ділянки:
          3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
          3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
 
Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук