ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.12.2018

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2069
Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва гр. Мандрику Є.І.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  27.12.2018    №  2069
                                                                                                                     
Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)        
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва гр. Мандрику Є.І.
 
м.Калуш
(п’ятдесят перша  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
   
            Розглянувши заяву громадянина Мандрика Євгена Івановича про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Припинити термін дії договору на право тимчасового довгострокового користування оренди землі (за взаємною згодою) від 11.05.2006р. № 040629600179, укладений між виконавчим комітетом Калуської міської ради та громадянином Мандриком Євгеном Івановичем по  вулиці Данила Галицького, 20, площею 0,0914 га для ведення городництва.
            2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва громадянину Мандрику Євгену Івановичу. 
            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Мандрику Євгену Івановичу земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:23:002:0073) по вулиці Данила Галицького, 20 площею 0,0914 га для ведення городництва (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).
4. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            5. Зобов’язати громадянина Мандрика Євгена Івановича в місячний термін укласти  договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
            6. Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчу