ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.01.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2137
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання оренду для ведення садівництва громадянці Баранівській Н.І.

РІШЕННЯ
від  31.01.2019    №  2137
                                                                                                                     
Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання оренду для ведення садівництва
громадянці Баранівській Н.І.
 
м.Калуш  
(п’ятдесят друга  сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
         Розглянувши заяву громадянки Баранівської Наталії Іванівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення садівництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 35, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянці Баранівській Наталії Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення садівництва, площею 0,0312 га на вул. Г.Мартинця, 57.          
2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянці Баранівській Наталії Іванівні земельну дiлянку (кадастровий номер 2610400000:16:008:0080) (код цільового  призначення 01.05; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) на вул. Г.Мартинця, 57, площею 0,0312 га для ведення садівництва.
            3. Користувачу земельної ділянки:
            3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
            3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            4. Зобов’язати громадянку Баранівську Наталію Іванівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
            5. Після реєстрації договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                                                                         Ігор Матвійчук