ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.02.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2174
Про надання дозволу на розроблення проекту детального  планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції існуючої будівлі під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями комерційного призначення на площі Героїв, 16 в м. Калуші.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  28.02.2019    №  2174
                                                                                                                     
Про надання дозволу на
розроблення проекту детального
планування території щодо зміни
цільового призначення земельної
ділянки для реконструкції існуючої
будівлі під багатоквартирний
житловий будинок з приміщеннями
комерційного призначення
на площі Героїв, 16в м. Калуші.
 
м.Калуш
(п’ятдесят третя сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
          Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», відповідно до п.13 постанови Кабміну України № 555 від 25.05.2011 р., враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «ВІДРОДЖЕННЯ-2011» про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції існуючої будівлі під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями комерційного призначення на площі Героїв, 16 в м. Калуші, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Дати дозвіл на розроблення проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,3448 га (кадастровий номер 2610400000:13:005:0024) для реконструкції існуючої будівлі під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями комерційного призначення на площі Героїв, 16 в м. Калуші.
2. Визначити замовником розроблення містобудівної документації виконавчий комітет Калуської міської ради.
3. Зобов`язати відділ у справах архітектури та містобудівного кадастру:
3.1. Оприлюднити в засобах масової інформації дане рішення.
3.2. Подати на розгляд міської ради детальний план території для затвердження.
4. З метою врахування інтересів громадськості під час розроблення ПДП, створити погоджувальну комісію за участю уповноважених представників громадськості, яких обрали під час громадських слухань 10.01.2019р.
5. Погоджувальній комісії, крім розгляду і надання пропозицій до ПДП, розробити договір, що регламентує нові договірні зобов’язання між ТОВ «ВІДРОДЖЕННЯ 2011» і територіальною громадою м.Калуша (надалі громада), де в розділі «обов’язки ТОВ Відродження 2011» (надалі Забудовник) крім пропонованих погоджувальною комісією рішень, довключити наступні пункти:
а) Забудовник погоджує дизайн, поверховість будинку, вид і кількість  комерційних, розважальних приміщень на громадських слуханнях, відповідно до постанови Кабміну №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні»,що надалі і реалізовує. Протокол погодження є додатком до договору.
б) Забудовник  в процесі будівництва нових об’єктів на земельній ділянці (кад.№2610400000:13:005:0024) виконує погоджені з ним пропозиції комісії щодо вшанування певних історичних подій, які Громада повинна надати йому на громадських слуханнях, вказаних в п.А.
в) Якщо внаслідок будівельних робіт по будівництву об’єктів на земельній ділянці (кад.№ №2610400000:13:005:0024) стались пошкодження сусідніх об’єктів, а саме: (вказати будинки), Забудовник за власні кошти усуває недоліки, або забезпечує іншим житлом постраждалих осіб, відповідно до чинного законодавства.
г) Забудовнику забороняється продавати, дарувати, здавати в оренду, або іншим чином відчужувати весь Об’єкт приватизації або його частини (придбані згідно договору купівлі-продажу ВМХ №021677 від 21.07.2010 року), а також новозбудовані ним об’єкти на земельній ділянці (кад.№ №2610400000:13:005:0024) до повного завершення робіт і здачу в експлуатацію об’єктів.
д) Вищевказані зміни є істотними умовами договору. Забудовник згідний, що невиконання умов договору є істотним порушенням, в результаті якого Громада позбавляється того, на що він розраховував у даному договорі, а саме виконання Покупцем його обов’язків, згідно вищевказаних п.А-Г.
6. Затвердження ПДП провести тільки після підписання сторонами вищевказаних договірних зобов’язань.
7. Товариству з обмеженою відповідальністю «ВІДРОДЖЕННЯ-2011» здійснити фінансування робіт по виготовленню містобудівної документації за рахунок власних коштів.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.
 
 
Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук