ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.03.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2231
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту детального планування території для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі вул. Львівська – Княгині Ольги в м. Калуші.

РІШЕННЯ
від  28.03.2019    №  2231
                                                                                                                     
 
Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проекту детального
планування території для будівництва
та обслуговування житлових будинків,
господарських будівель і споруд
(присадибна ділянка) в районі
вул. Львівська – Княгині Ольги
в м. Калуші.
м.Калуш
(п’ятдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
 
            При розгляді заяви Джугана Мирослава Ярославовича, мешканця м.Калуша, вул. Каракая, 4/21, про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі вул.Львівська – Княгині Ольги в м. Калуші, встановлено наступне : 1) згідно з п.4.3. Порядку розроблення містобудівної документації - замовником  розроблення детального  плану  території,  яка розташована в межах  населеного  пункту є виконавчий  орган міської ради; 2) зазначена територія згідно з генеральним планом міста  - частково, як територія споруд інженерного обладнання, а по іншу сторону вулиці Княгині Ольги розроблено масив індивідуальної забудови і вказана земельна ділянка розташована за межами масиву; 3) заявником не надано документи, що підтверджують право користування земельною ділянкою; 4) в публічній кадастровій карті  відсутні відомості про земельну ділянку площею 0,0971 га в районі вул.Княгині Ольги; 5) згідно з ч.1 ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» - детальний план у межах населеного пункту уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає планувальну організацію і розвиток частини території. Враховуючи вищевикладене  розроблення детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку та господарських споруд на зазначену територію не відповідає вимогам генерального плану міста, а тому така містобудівна документація  не може бути розроблена . Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», беручи до уваги постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 20.12.2018 року у справі №809/1108/18, постанови восьмого апеляційного адміністративного суду від 20.12.2018 року у справі №857/2365/18, службову записку начальника земельного відділу від 28.01.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, міська рада

ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту детального планування території для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка орієнтовною площею 0,0971 га) в районі вул. Львівська – Княгині Ольги в м. Калуші.
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.
 
 
 
Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук