ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.04.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2295
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду підприємцю Селюху С. Г.  

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  23.04.2019    №  2295
                                                                                                                     

  
Про надання дозволу на виготовлення               
технічної документації із землеустрою              
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду підприємцю Селюху С. Г.
 
м.Калуш
(п’ятдесят  п’ята сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 
           Розглянувши заяву підприємця Селюха Сергія Григоровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер витягу: 4872359 від 28.09.2004 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл підприємцю Селюху Сергію Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду,  площею 0,0135 га, яка знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 52, для обслуговування викупленого приміщення (без встановлення огорожі).
           2. Зобов’язати підприємця Селюха Сергія Григоровича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4. Рекомендувати підприємцю Селюху Сергію Григоровичу у власності якого перебувають об’єкти нерухомого майна, розміщені на земельній ділянці по вул. Б. Хмельницького, 52, присвоїти окремий адресний номер.
         5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                            Ігор Матвійчук