ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.05.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2316
Про реорганізацію КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області»

РІШЕННЯ
від  23.05.2019    №  2316
                                                                                                                     
  
Про реорганізацію КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області»
м.Калуш
(п’ятдесят  шоста сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
   
   

У зв’язку з необхідністю здійснення в умовах медичної реформи заходів щодо перетворення бюджетних закладів охорони здоров’я в комунальні некомерційні підприємства, зокрема КЗ «Івано-Франківський обласний центр екстреної  медичної допомоги та медицини катастроф», в оперативному управлінні якого перебуває КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області», з метою структуризації закладів у відповідності до чинного законодавства, зокрема Закону України «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», беручи до уваги лист Івано-Франківської облдержадміністрації № 433/0/2-19/01-137 від 26 квітня 2019 року, керуючись ст..26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань гуманітарної роботи, міська рада

ВИРІШИЛА:
 
  1. Припинити юридичну особу та реорганізувати комунальний заклад «СТАНЦІЯ ШВИДКОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»» (код ЄДРПОУ 35518162) шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ».
  2. Затвердити склад комісії з реорганізації КЗ «СТАНЦІЯ ШВИДКОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»» шляхом приєднання до КНП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» згідно з додатком.
  3. Комісії з реорганізації (Романюк В.М.) здійснити заходи з реорганізації КЗ «СТАНЦІЯ ШВИДКОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»» шляхом приєднання до КНП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» згідно з чинним законодавством, зокрема:
    1. Протягом трьох робочих днів, з дати прийняття рішення, письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію.
    2. Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється, два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.
  4.  Розмістити в  друкованому засобі масової інформації повідомлення про реорганізацію КЗ «СТАНЦІЯ ШВИДКОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»» шляхом приєднання до КНП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» згідно з чинним законодавством.
  5. Вимоги кредиторів приймати за адресою: 77300, Україна, Івано-Франківська обл.,  м. Калуш, вул. Грушевського, 39.
  6. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторам та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво та подати його на затвердження Калуській міській раді.
7.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Наталію Табачук.
                               
 
 
Міський голова                                                                         Ігор Матвійчук
 
           
 
 
Додаток 
до рішення  міської ради
від  23.05.2019   №    2316 
 
СКЛАД
комісії з реорганізації КЗ «СТАНЦІЯ ШВИДКОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» шляхом приєднання до КНП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ»
 
ПІБ ідентифікаційний номер
 
Посада
 
Романюк Василь Михайлович
  
  головний лікар КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» , голова комісії
 
 
Табачук Наталія Титівна
  
  заступник міського голови, заступник голови комісії
 
Члени комісії:
                                                                                         
Савчин Марія Степанівна   головний бухгалтер КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги», секретар комісії
Коцан Іван Асафатович  
 
  головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи ради, юрист
Павлів Володимир Олексійович   фельдшер з МНС КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги», депутат міської  ради
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                 Роман Боднарчук