ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.05.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2346
Про припинення договору оренди землі з підприємцем Кінашем В. І.

РІШЕННЯ
від  23.05.2019    №  2346
                                                                                                                     

  
Про припинення договору оренди землі                  
з підприємцем Кінашем В. І.
м.Калуш
(п’ятдесят  шоста сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 
          Керуючись п. 34 ст. 26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 141 Земельного Кодексу України та ст. 31, 33 Закону України «Про оренду землі», враховуючи  рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
           1. Припинити договір оренди землі номер запису про інше речове право: 6177721 від 25.06.2014 року укладений між Калуською міською радою та підприємцем Кінашем Віталієм Івановичем на земельну ділянку площею 0,0045 га, кадастровий номер: 2610400000:08:004:0049, яка знаходиться на вул. Б. Хмельницького, для обслуговування торгового кіоску № 152, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено та прийнятим Калуською міською рішенням № 1021 від 31.08.2017 року «Про об’єкти оренди комунальної власності для розміщення тимчасових споруд».
            2. Доручити земельному відділу Калуської міської ради направити підприємцю Кінашу В. І. лист-повідомлення про  прийняте орендодавцем рішення.
            3. Зобов’язати  підприємця Кінаша Віталія Івановича в місячний термін звернутися в УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ для укладення договору оренди окремого конструктивного елемента благоустрою міста за умови відповідності місця розташування тимчасової споруди комплексній схемі розміщення та затвердженим архетипам.
            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно .
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук