ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.07.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2438
Про  Порядок надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів 20-21травня 2019 року

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  25.07.2019      2438
                                                                                                                     

 
Про  Порядок надання одноразових
грошових допомог громадянам
на відшкодування збитків,
завданих внаслідок проливних дощів
20-21травня 2019 року.
 
м.Калуш
(п’ятдесят  восьма сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
            Відповідно до ст. 26,34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Програми соціального захисту населення на 2019 рік, протоколу № 2  комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, яка виникла 20-21 травня 2019 року, у зв’язку із підтопленням території міста Калуш через проливні дощі, затвердженої розпорядженням міського голови від 22.05.2019 року № 163-р, враховуючи пропозиції постійних комісій міської ради, з метою цільового використання коштів міського бюджету, спрямованих на надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів 20-21 травня 2019 року, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Порядок надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів  20-21 травня 2019 року, (далі - Порядок) згідно з додатком.
  2. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин) при здійсненні виплат одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів  20-21 травня 2019 року, керуватися даним Порядком.
      3.   Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання цього рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин).
      4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.
 
 
 
Міський голова                                                                 Ігор Матвійчук
 
 
 
 
           
                                                                                          Додаток
                                                                                   до рішення міської ради
                                                                                   від  25.07.2019    №  2438
 
 
ПОРЯДОК
надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів  20-21травня 2019 року
 
 1.  Цей Порядок регламентує надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів  20-21травня 2019 року, (далі - допомога).
 2.  Кошти для надання допомоги передбачаються у бюджеті міста по коду «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» згідно міської Програми соціального захисту на 2019 рік.
   Допомога надається на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів 20-21травня 2019 року, через підтоплення житлових будинків в місті Калуші.
  1. Допомога надається на підставі заяви на ім’я міського голови, копії паспорта (сторінки 1,2,11), копії ідентифікаційного коду заявника, банківського рахунку (за наявності), згоди на обробку персональних даних, акту обстеження, складеного робочою групою для дворового обходу та складання актів підтоплених домогосподарств міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  2. Документи, зазначені  в п.3 цього Порядку передаються до комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, яка виникла 20-21 травня 2019 року, у зв’язку із підтопленням території міста Калуш через проливні дощі, для прийняття рішення про перелік громадян, яким надається допомога та про розмір такої допомоги, про що оформляється відповідний протокол.
  3. На підставі даного протоколу управління соціального захисту населення міської ради, як головний розпорядник коштів, готує проект рішення виконавчого комітету міської ради про надання одноразових грошових допомог громадянам на відшкодування збитків, завданих внаслідок проливних дощів  20-21травня 2019 року.
  4.  Виплата допомоги здійснюється управлінням соціального захисту населення міської ради, яке протягом трьох банківських днів після надходження коштів на рахунок управління на виплату допомоги готує виплатні документи на підставі відповідного рішення виконавчого комітету міської ради.

У разі неподання заявником банківського рахунку, допомога виплачується через відділення поштового зв’язку, при цьому в рішенні виконавчого комітету міської ради передбачаються видатки на оплату поштових  послуг. 
    
 
 
 
Секретар міської ради                                      Роман Боднарчук