ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.07.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2442
Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  25.07.2019      2442
                                                                                                                     
Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна
 
 
 
м.Калуш
(п’ятдесят  восьма сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
Відповідно до ч. 2 ст. 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна” ч. 5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
ВИРІШИЛА:
 

1. 
Управлінню комунальної власності Калуської міської ради,  кошти отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності (окрім комунального майна вказаного в п.п. 2-4 цього рішення) спрямувати:
  • 25% - в міський бюджет
  • 75% - балансоутримувачу.

2.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти отримані від орендної плати за оренду майна комунального підприємства “Екоресурс” Калуської міської ради (спеціальний сміттєвоз ‟Медіум 18-20.5” номерний знак АТ9143СІ) спрямовувати комунальному підприємству ‟Екоресурс” Калуської міської ради в повному обсязі (100 відсотків).

3.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради з 01 липня 2019р. кошти отримані від орендної плати за оренду майна, що знаходиться (знаходилося) на балансі  комунальних підприємств ‟Житлово-комунальна організація №1” і ‟Житлово-комунальна організація № 4”, або балансоутримувач якого тимчасово не визначений спрямовувати до міського бюджету в повному обсязі (100 відсотків).

4.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради,  кошти отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності, які знаходяться на балансі Управління комунальної власності Калуської міської ради, спрямовувати в міський бюджет в повному обсязі (100 відсотків).

5.Рішення Калуської міської ради від 20.12.2018р. №2017 ‟ Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна ” вважати таким, що втратило чинність.  

6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.
Міський голова                                                                       Ігор Матвійчук