ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.07.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2461
Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  частини земельної ділянки, на яку поширюється  право сервітуту ПАТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  25.07.2019      2461
                                                                                                                     
Про надання дозволу на виготовлення                             
технічної документації із землеустрою                         
щодо встановлення меж  частини
земельної ділянки, на яку поширюється                     
право сервітуту,  ПАТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»
 
м.Калуш
(п’ятдесят  восьма сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
            Розглянувши заяву ПАТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту,  керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 92, 98, 99, 100, 101, 122, 123 Земельного Кодексу України, ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
            1. Дати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергетичної, електричної та теплової енергії площею 0,0009 га,  яка включена до земельної ділянки площею 3,8348 га кадастровий номер 2610400000:44:001:0243, та знаходиться в районі вулиці Львівської.
           2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,  на яку поширюється право сервітуту
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук