ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2520
Про припинення договору   оренди землі, затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Гумініловичу С. М.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  29.08.2019      2520
                                                                                                                     
Про припинення договору   оренди землі,   затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину
Гумініловичу С. М.
 
м.Калуш
(шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
            Розглянувши заяву громадянина Гумініловича Сергія Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 79¹, 120, 123, 124, 126, 141 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2607378722019 від 04.07.2019 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності,   номер запису про право власності: 31846490 від 31.05.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
 
              1. Припинити договір оренди землі номер запису про інше речове право: 26400419 від 24.05.2018 року укладений між Калуською міською радою та ТОВ «НЕТГРУП-КАЛУШ» на земельну ділянку площею 0,0033 га, яка знаходиться  на майдані Шептицького, 8а, для обслуговування нежитлового приміщення, у зв’язку із набуттям іншою особою права власності на нежитлову будівлю, яка розташована на даній земельній ділянці.
             2. Затвердити громадянину Гумініловичу Сергію Михайловичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на майдані Шептицького, 8а, для обслуговування нежитлового приміщення.
             3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років  громадянину Гумініловичу Сергію Михайловичу земельну ділянку площею 0,0033 га (кадастровий номер 2610400000:14:003:0024), на майдані Шептицького, 8а, для обслуговування нежитлового приміщення. (код КВЦПЗ: 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).
            4.Зобов’язати громадянина Гумініловича Сергія Михайловича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
           5. Землекористувачу:
           5.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
           5.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
           6. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
          7. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
           8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                             Ігор Матвійчук