ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2523
Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування ОСББ «ПІДВАЛЬНА, 15»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  29.08.2019      2523
                                                                                                                     

Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)                   
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування
ОСББ «ПІДВАЛЬНА, 15»
 
м.Калуш
(шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 

              Розглянувши клопотання ОСББ «ПІДВАЛЬНА, 15» про надання у постійне користування земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 116, 122, 123  Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-2607523892019 від 02.08.2019 року, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада
ВИРІШИЛА:
           
            1.Затвердити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПІДВАЛЬНА, 15» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у постійне користування на вул. Підвальна, 15 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
 
            2. Надати у постійне користування ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПІДВАЛЬНА, 15» земельну ділянку площею  0,1607 га (кадастровий номер: 2610400000:13:007:0004), яка знаходиться на вул. Підвальна, 15 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03. Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
 
            3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПІДВАЛЬНА, 15» провести реєстрацію права постійного користування даною земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
 
           4. Землекористувачу:
           4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
           4.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
 
            5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
 
           6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук