ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2536
Про надання дозволу на виготовленн технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  29.08.2019      2536
                                                                                                                     

Про надання дозволу на виготовлення                                     
технічної документації із землеустрою щодо   встановлення меж частини земельної ділянки,  на яку поширюється право сервітуту
ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС»
 
м.Калуш
(шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 
           Розглянувши заяву ТОВ «КАЛУШТОРГСЕРВІС», керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 98-100 Земельного Кодексу України, ст. ст. 25, 56-1 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності, на яку поширюється право сервітуту площею 0,1259 га, яка включена до земельної ділянки площею 0,1726 га (кадастровий номер 2610400000:10:006:0013) на вулиці Дзвонарська, для влаштування торгової площадки.
 
             2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО ЗОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТОРГСЕРВІС» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності, на яку поширюється право сервітуту.
 
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 
 
Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук