ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2537
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду громадянину Кінашу В. І.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  29.08.2019      2537
                                                                                                                     

Про надання дозволу на виготовлення                           
технічної документації із землеустрою                          
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду громадянину Кінашу В. І.
 
м.Калуш
(шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)
 
   

 
          Розглянувши заяву громадянина Кінаша Віталія Івановича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги рішення виконавчого комітету Калуської міської ради від 20.03.2001 року №147 “Про прийняття в експлуатацію торгового павільйону із закладом громадського харчування по вул. Б. Хмельницького”, договір дарування від 07.12.2012 року, договір купівлі-продажу від 22.08.2017 року серія НМІ 353393, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл громадянину Кінашу Віталію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду,  площею 0,0144 га, (кадастровий номер: 2610400000:08:004:0009), яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 32 г, для обслуговування нежитлового приміщення.
           2. Зобов’язати громадянина Кінаша Віталія Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 
 
Міський голова                                                                       Ігор Матвійчук