ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2519
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                      


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
від  29.08.2019      2519
                                                                                                                     
Про затвердження проекту землеустрою                          
щодо відведення земельної ділянки                                  
у постійне користування, затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку
поширюється право сервітуту,
РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ                                  
РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ
ХРАМУ «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ»
М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ    
м.Калуш
(шістдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)
 
   
 
                 
            Розглянувши заяви РО РГ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання в постійне користування земельної ділянки та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 79¹, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги рішення міської ради від 22.02.2018 № 1410 «Про затвердження проекту детального планування території в районі вулиці Каракая для будівництва культових споруд в м. Калуші, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2604250482018 від 21.12.2018року, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 19.12.2018 р. № 9960/82-18 виданий ГУ Держгеокадастру у Сумській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
  
             1.  Затвердити РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ:
             1.1. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, яка знаходиться на вулиці Каракая, для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд.
             1.2. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту загальною площею 0,0297 га (площа 0,0243 га – охоронна зона навколо інженерних комунікацій; площа 0,0018 га – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи, площа 0,0036 га – охоронна зона навколо інженерних комунікацій), яка знаходиться на вул. Каракая, для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд;
             2. Надати у постійне користування  РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ земельну ділянку площею 0,1190 га (кадастровий номер 2610400000:12:005:0009), яка знаходиться на вул. Каракая, для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд (код КВЦПЗ: 03.04 Для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій).
            3. Зобов’язати РО РГ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ ХРАМУ  «МУЧЕНИЦЬ ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ ТА МАТЕРІ ЇХ СОФІЇ» М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ провести реєстрацію права постійного користування даною земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
           4. Землекористувачу:
           4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;            
            4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
           5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                    Ігор Матвійчук