ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.10.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2661
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ОСББ «ПАВЛИКА 19А»


РІШЕННЯ

від  31.10.2019      2661
                                                                                                                     

Про надання дозволу на виготовлення                               
технічної документації із землеустрою                            
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) ОСББ «ПАВЛИКА 19А»
                                     

м.Калуш
(шістдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 

 

 

 
           Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 92, 116, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування площею 0,3021га (кадастровий номер: 2610400000:11:003:0005), яка знаходиться на вул. Павлика, 19А, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
          2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          3.Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПАВЛИКА 19А» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
           
 
Міський голова                                                                     Ігор Матвійчук